Estudi dels usuaris potencials de la Televall de Ribes

 

televall-420-295

Estudi usuaris potencials de Televall de Ribes. Joaquim Roqué

El projecte de La TeleVall de Ribes consistia a impulsar el treball a la Vall de Ribes com a factor d'atracció de nous pobladors. Es preveia que la gent que venia fos atreta per aquesta proposta s'allotjararia a cases especialment preparades per al teletreball, les telemasies.

Calia definir quins serveis i quins suports necessaris per als teletreballadors i usuaris del centre de recursos digitals, el telecentre. L'Estudi dels usuaris potencials de la Televall de Ribes, és l'estudi de camp que marcà el disseny del telecentre de Ribes de Freser i de la posterior Fundació Televall. Posteriorment Joaquim Roqué fou l'encarregat de gestionar el projecte i dirigir la Fundació Televall durant els seus 7 primers anys d'existència.

Concepte Detall
Autor Roqué i Paret, Joaquim
Títol Estudi dels usuaris potencials de la Televall de Ribes
Impressió i realització 1999
Encàrrec Comissionat de la Societat de la Informació del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Ribes de Freser

Continua llegint

Estudi de les organitzacions no governamentals i anàlisi dels projectes per al desenvolupament

 

Estudi de les organitzacions no governamentals i anàlisi dels projectes per al desenvolupament, de Joaquim Roqué. Foto: Joaquim Roqué

Estudi de les Organitzacions No Governamentals de Joaquim Roqué. Foto: Joaquim Roqué

Una ONG no és una empresa. Tanmateix hi ha moltes característiques pròpies d’empresa que una ONG ha d’assumir per tenir un funcionament satisfactori. La diferència bàsica entre ambdues seria la finalitat o no de lucre. Una empresa és una unitat econòmica de producció que com a funció econòmica essencial té la creació de valor. 
Com es mesura la creació de valor en un Projecte per al Desenvolupament? Una ONG produeix? Es poden aplicar aquests termes a una ONG? I si no els apliquéssim els projectes tindrien l’èxit esperat? Aquest Estudi dóna respostes a aquestes preguntes. 

 

ConcepteDetall
Autor Roqué i Paret, Joaquim
Títol Estudi de les organitzacions no governamentals i anàlisi dels projectes per al desenvolupament
Impressió i realització 2000
Thesis Projecte final de carrera elaborat al Dept. d'Organització d'Empreses.
Projecte final de carrera-Universitat Politècnica de Catalunya.Escola Universitària Politècnica de Vilanova i la Geltrú, 2000

Continua llegint

Estudi d'infraestructures de telecomunicacions del Ripollès

 

Estudi d'infraestructures de telecomunicacions del Ripollès

Estudi d'infraestructures de telecomunicacions del Ripollès

L’estudi que es planteja al Consell Comarcal del Ripollès té com objectius: analitzar la situació actual de les noves tecnologies i de les infraestructures necessàries pel seu desenvolupament, l’ús que se’n fa actualment així com el volum de informació transmesa, projectar l’evolució a onze anys vista i proposar accions perquè la Comarca del Ripollès no vegi limitat el seu desenvolupament en la societat del coneixement en aquest àmbit.

Les diferents tendències dels àmbits territorials més propers així com de les pautes marcades pels organismes internacionals que observen el mercat econòmic i el desenvolupament social es tindran en compte alhora de valorar cap a on han d’apuntar les estratègies polítiques engegades des del Ripollès perquè la comarca no quedi fora o endarrerida respecte al que està passant al món. Les infraestructures de telecomunicacions són claus perquè el desenvolupament del teixit empresarial i social no perdi pistonades ni competitivitat.

ConcepteDetall
Autor Roqué i Paret, Joaquim
Títol Estudi d'infraestructures de telecomunicacions del Ripollès
Impressió i realització 2008
Encàrrec Consell Comarcal del Ripollès

Continua llegint

WebApp pack

WebApp pack BÀSIC PRESÈNCIA INTERNET

Portfolio

  • 1
Dijous 18 Juliol 2024

Aquest web usa cookies – Este web usa cookies + info.

Accepto - Acepto