Joaquim Roqué

Joaquim Roqué. Fundador i director de projectes a Dinamic Enginy

Joaquim Roqué. Fundador i director de projectes a Dinamic Enginy

DIRECTOR DE PROJECTES i FUNDADOR

Em considero un enginyer humanista. Dinàmic, inquiet, creatiu, seriós en la feina, implicat en els projectes en ‎que crec. M'agrada opinar amb criteri fonamentat. Crec en el diàleg i la ‎raó per solucionar els conflictes, però sobretot, per evitar-los.‎

Llicenciat en ‎comunicació audiovisual per l'Universitat Oberta de Catalunya, UOC, i sóc Enginyer tècnic en ‎telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC.

 

Postgraduat en Producció Executiva de Documentals a l'idEC, a la Universitat Pompeu Fabra, UPF.

 

Vaig fundar Dinàmic Enginy, la meva pròpia ‎empresa de produccions audiovisuals, comunicació web, social media i ‎consultoria TIC. Amb una llarga experiència en el tercer sector, he presidit el Cineclub de l'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de ‎Ribes. Sóc director del Transhumant Festival, mostra de cinema compromès i fotoperiodisme. També he estat membre de la Junta de la Federació Catalana de Cineclubs, l'he representat diverses vegades internacionalment essent jurat del Premi Quixote, als festivals internacionals de Galway, Fribourg i Tromso.

 

 

Sóc autor de diversos guions cinematogràfics registrats. Actualment estic treballant en el projecte de documental La luz del olvido (Esborrat pel Feixisme, títol previ), sobre el cinema que es va rodar durant la Guerra Civil Espanyola i el franquisme va ocultar.

 Contacte       Linkedin
 @joaquimroque   Facebook
Bloc "El món a través dels meus ulls" 
Dimecres 17 abril 2024

Aquest web usa cookies – Este web usa cookies + info.

Accepto - Acepto