Joaquim Roqué

Joaquim Roqué. Fundador i director de projectes a Dinamic Enginy

Joaquim Roqué. Fundador i director de projectes a Dinamic Enginy

DIRECTOR DE PROJECTES i FUNDADOR

Em considero un enginyer humanista. Dinàmic, inquiet, creatiu, seriós en la feina, implicat en els projectes en ‎que crec. M'agrada opinar amb criteri fonamentat. Crec en el diàleg i la ‎raó per solucionar els conflictes, però sobretot, per evitar-los.‎

Llicenciat en ‎comunicació audiovisual per l'Universitat Oberta de Catalunya, UOC, i sóc Enginyer tècnic en ‎telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC.

 

Aquest any he finalitzat el Postgrau de Producció Executiva de Documentals a l'idEC, a la Universitat Pompeu Fabra, UPF.

 

Vaig fundar Dinàmic Enginy, la meva pròpia ‎empresa de produccions audiovisuals, comunicació web, social media i ‎consultoria TIC. Amb una llarga experiència en el tercer sector, presideixo el Cineclub de l'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de ‎Ribes i també sóc membre de la Junta de la Federació Catalana de Cineclubs.‎

 

Sóc autor de tres guions cinematogràfics registrats. Actualment estic treballant en el projecte de documental Esborrat pel Feixisme, sobre el cinema que es va rodar durant la Guerra Civil Espanyola i el franquisme va ocultar.

 Contacte       Linkedin
 @joaquimroque   Facebook
Bloc "El món a través dels meus ulls" 

Arminda Carbonell

Arminda Carbonell, dissenyadora gràfica i directora d'art a Dinamic Enginy

Arminda Carbonell, dissenyadora gràfica i directora d'art a Dinamic Enginy

DISSENY GRÀFIC, DIRECCIÓ D'ART I CREATIVA

L'amor de la dissenyadora és present a la direcció d'art d'una gran campanya, el plantejament de la identitat corporativa de tota una marca i fins i tot en l'elecció d'una tipografia en un petit baner.

 

Així és com treballo. Sola o col·laborant amb els millors directors creatius, animadors, fotògrafs i amics que per un motiu o un altre hem compartit dosis de talent.

 

Des de fa més de 15 anys treballo en algunes de les més importants agències de publicitat com Lorente, McCann Ericsson o El Laboratorio (boutique creativa del grup McCann) i per a grans marques (Coca-Cola, Nordic Mist, Airtel, Telefónica, Osborne, Fujitsu…).

 

El meu treball ha estat reconegut amb diversos premis Sol i Laus. A l'estudi de l'Arminda veuràs els meus treballs. Tots han estat creats per complir una missió: Comunicar.

  Linkedin   Facebook

Roger Peñarroya

Roger Peñarroya. Desevolupador web en programari lliure a Dinamic Enginy

Roger Peñarroya. Desevolupador web en programari lliure a Dinamic Enginy

DESENVOLUPAMENT WEB I SISTEMES

"La clau per fer créixer les empreses és, principalment, apostar per la innovació. El fet d'oferir serveis des d'un àmbit rural i oferir serveis a empreses de grans ciutats només amb connectivitat suposa un canvi del model de negoci TIC al nostre territori."

Nascut a Barcelona l'any 1981.  Vaig combinar els meus estudis en enginyeria de sistemes amb la meva primera tasca professional en el món de les TIC a l’empresa Retevisión.


Un cop finalitzats els estudis, va formar part de la Divisió de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’empresa de gestió sanitària Gesaworld. En aquesta empresa vaig desenvolupar diferents projectes enfocats a millorar la gestió dels centres sanitaris mitjançant les TIC a tot el món. Vaig aprendre a desenvolupar aplicacions per a control·lar la demografia de tot un país centre-americà, el nostre client era el Govern de Panamà.


Em vaig adonar que les feines TIC i de desenvolupament d'aplicacions es podien fer satisfactòriament a distància també amb clients de gran nivell. Això em va animar a fundar Disseny i Solucions en NTIC, S.L. CREA.CAT. La col·laboració amb Dinàmic Enginy en projectes compartits ens permet especialitzar-nos en el desenvolupament de plataformes web en programari lliure i serveis d'enginyeria de sistemes.


Actualment, compagino la meva tasca professional amb diferents responsablitats dins de l'àmbit públic i associatiu.

  Linkedin  @rogerpz
  Facebook

Comparteix-ho amb els teus amics

Dimecres 13 Desembre 2017

Aquest web usa cookies – Este web usa cookies + info.

Accepto - Acepto