Cinema amb valors: Els refugiats d’ara i d’abans

 

Activitat de cinema per a tractar la crisi dels refugiats, no només els d'ara sinó els d'abans. 

Descripció de l’activitat

La crisi dels refugiats que sacseja el món, sobretot Europa i l’Orient Mitjà, ha colpit fortament les consciències de les societats d’occident, tanmateix, la situació no es resol i sembla entrar en un bucle sense solució. Malgrat això les crisis de refugiats s’han succeït repetidament durant la història. Obrir la mirada i fer present problemàtiques ja oblidades però algunes plenament vigents ens servirà per prendre distància i reflexionar sobre la crisi de refugiats actual.

 

Els audiovisuals són una eina per reflexionar i sensibilitzar a la societat d’aquest fet. 

Conceptes desenvolupats

Aquesta activitat és idònia per treballar: Refugiats, crisis migratòries, solidaritat, política internacional, món àrab, joves refugiats, Saharauis, barreja de cultures, multiculturaritat.

L’activitat pot constar de les sessions que es desitgin, de films seleccionats del Festival Gollut, mostra de referència del cinema compromès i fotoperiodisme i  a triar en funció de les característiques del grup i dels objectius de l'entitat interessada en programar-ho.

 

Preu

1 sessió de 2h         350 €

2 sessions de 2h      680 € 

4 sessions de 2h   1.350 € 

 


Actitivitat pot ser subvencionada per la Diputació de Barcelona fins a un 100 % per Ajuntaments de la província de Barcelona de poblacions de menys de 30.000 habitants si la sol·licitud es realitza abans del 6 de febrer de 2020

 

Durada

Sessions de 2 hores (1, 2, 3 o 4 sessions)

Format de l'activitat

Es poden triar sessions indistintament de programa que inclouen una presentació i contextualització del filmla projecció i la dinamització del debat i cinefòrum amb els assistents. Inclou els drets d'exhibició de les pel·lícules i el desplaçament.

Públic

Juvenil, Adult, Gent gran.

Requisits tècnics

Projector digital, ordinador i sonorització de sala connectats entre sí. Micròfon, en cas de sala de grans dimensions. Connexió a internet WIFI

 

Els films documentals formen part del catàleg de Festival Gollut, mostra de cinema compromès, denúncia social i fotoperiodisme.

Logo Festival gollut

Comparteix-ho amb els teus amics

Divendres 10 Juliol 2020

Aquest web usa cookies – Este web usa cookies + info.

Accepto - Acepto